Τηγανίτες γεμιστές με μέλι – γιαούρτι χωρίς γλουτένη

75 γρ. αλεύρι glutafin

1 αυγό

300 ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα

4 μπανάνες

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

4 κουταλιές της σούπας ελληνικό γιαούρτι

4 κουταλιές της σούπας μέλι

Προετοιμασία

Βάλτε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ. Κάντε μια λακκούβα στο κέντρο και προσθέστε το αυγό και λίγο γάλα. Χτυπήστε το μείγμα μέχρι να σφίξει. Προσθέστε σταδιακά το υπόλοιπο γάλα μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Ζεστάνετε μια κουταλιά της σούπας λάδι σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι. Αδειάστε το επιπλέον λάδι και προσθέστε λίγη ζύμη, για να καλυφθεί ομοιόμορφα η επιφάνεια. Τηγανίστε κάθε πλευρά για 1-2 λεπτά και τοποθετήστε τις τηγανίτες σε μια ζεστή πιατέλα. Επαναλάβετε τη διαδικασία. Τοποθετήστε τις ψημένες τηγανίτες σε λαδόκολλα και, στη συνέχεια, σε ζεστό φούρνο μέχρι να ετοιμάσετε όλες τις τηγανίτες. Απλώστε ένα γεμάτο κουταλάκι γιαούρτι σε κάθε τηγανίτα, καλύψτε με μπανάνα και περιχύστε με μέλι. Διπλώστε τις τηγανίτες και σερβίρετε αμέσως.