Λεπτές κρέπες χωρίς γλουτένη

Λεπτές κρέπες χωρίς γλουτένη

100 γρ. ανάμεικτο αλεύρι

πρέζα αλάτι

1 αυγό

20 γρ. λιωμένο βούτυρο

500 γρ. γάλα

Προετοιμασία

Ανακατέψτε τα υλικά με ένα ηλεκτρικό μίξερ μέχρι το μείγμα να χυλώσει και να γίνει ομοιόμορφο. Αφήστε το μείγμα να φουσκώσει για περίπου 30 λεπτά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαφρώς λαδωμένο με φυτικό λάδι, προετοιμάστε τις λεπτές κρέπες και γεμίστε τις με τα επιθυμητά υλικά. Προσοχή: Μην τηγανίζετε τις κρέπες σε υψηλή θερμοκρασία, καθώς στο μείγμα θα σχηματιστούν φυσαλίδες αέρα.