Ρολάκια αλμυρά με τυρί Gluten Free

Συστατικά :

8 φέτες άσπρο ψωμί του τοστ

μαλακό τυρί κρέμα,

2 αυγά

3 κουταλιές της σούπας γάλα

Τριμμένη φρυγανια

βούτυρο, για τη λίπανση του τηγανιού

Ξεκινάμε ισοπεδώνοντας τις φέτες του ψωμιού με ένα μικρό πλάστη και τοποθετούμε στην μία άκτη το τυρί. Σε ένα ρηχό μπολ χτυπάμε τα αυγά και το γάλα μέχρι να ανακατευτουν καλά. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σετ σε μέτρια φωτιά και λιώνουμε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο . Βουτάμε τα ρολάκια στο μίγμα αβγού-γάλακτος,κατόπιν στη φρυγανιά και τα τοποθετούμε στο τηγάνι μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνουν τραγανά από έξω. Καλή σας απόλαυση.