Ψωμί με Αβοκάντο & ρεβύθια

Ψωμί με Αβοκάντο & ρεβύθια

Το κρεμώδες αβοκάντο και τα ψητά, τραγανά ρεβίθια κάνουν το τέλειο ταίρι! Συστατικά: 2 Ψωμάκι Schar Bio Panini Cereal 1-2 αβοκάντο λίγο απο χυμό λεμονιού 100 γρ ρεβίθια, στραγγίζονται και ξεπλένονται 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλάκι αλάτι 1 πρέζα σκόνη πάπρικας Παρασκευή Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C και ψήστε τα ψωμάκια για 10 λεπτά. Συνδυάστε […]

Brownies Σοκολάτας

Brownies Σοκολάτας

Αυτά τα brownies Σοκολάτας Χωρίς Γλουτένη είναι μαλακά και σοκολατένια. Συστατικά : 2 αβγά 250γρ Σοκολάτας (τουλάχιστον 50% περιεκτικότητα σε κακάο) 100-110 γρ αλεύρι Schar Mix C Λίγο λάδι Καρύδας Λίγο λάδι Καρύδας Παρασκευή Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C. Σπάστε τη σοκολάτα και λιώστε σε χαμηλή φωτιά. Αφήστε να κρυώσει. Σπάστε δύο αυγά σε […]

Ρολάκια αλμυρά με τυρί Gluten Free

Συστατικά : 8 φέτες άσπρο ψωμί του τοστ μαλακό τυρί κρέμα, 2 αυγά 3 κουταλιές της σούπας γάλα Τριμμένη φρυγανια βούτυρο, για τη λίπανση του τηγανιού Ξεκινάμε ισοπεδώνοντας τις φέτες του ψωμιού με ένα μικρό πλάστη και τοποθετούμε στην μία άκτη το τυρί. Σε ένα ρηχό μπολ χτυπάμε τα αυγά και το γάλα μέχρι να […]

Τιραμισού με Σαβαγιαρ Schar Χωρίς Γλουτένη

Τιραμισού με Σαβαγιαρ Schar Χωρίς Γλουτένη

1 πακέτο σαβαγιάρ Schar. 200 γρ. μασκαρπόνε. 3 αυγά. 1 κρόκο αυγού. 4 κουταλιές ζάχαρη. 2 κουταλιές της σούπας ρούμι. 1/4 του καφέ, κακάο σε σκόνη. Οδηγίες εκτέλεσης :Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια.Χτυπάμε ελαφρά σε ένα μπολ τους 4 κρόκους με τη ζάχαρη & σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το μασκαρπόνε με το ρούμι. […]

Τάρτα με σπανάκι και φέτα χωρίς γλουτένη

Τάρτα με σπανάκι και φέτα χωρίς γλουτένη

Τάρτα με σπανάκι και φέτα χωρίς Γλουτένη!!! Υλικά για 6-8 άτομα. Για τη βάση της τάρτας : 175 γρ αλεύρι Semper White Mix, 75 γρ μαργαρίνη σκληρή , 2-3 κουταλιές της σούπας κρύο νερό. Για τη γέμιση : 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο, 225 γρ κατεψυγμένο σπανάκι ψιλοκομμένο, 2 μέτρια αβγά, […]

Onion Rings Gluten Free

Onion Rings Gluten Free

Onion rings Gluten Free!!!!ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)2 μέτρια κρεμμύδια3/4 φλ. φρυγανιά τριμμένη3/4 φλ. αλεύρι Glutafin1 αυγό, 2 ασπράδιαμπαχαρικά κατά προτίμηση (πιπέρι, αλάτι, ρίγανη, σκόρδο) ΕΚΤΕΛΕΣΗΠροθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.Κόβετε τα κρεμμύδια σε μέτριου πάχους ροδέλες και τις ανοίγετε ώστε να σχηματιστούν δαχτυλίδια.Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, σε δεύτερο τα χτυπημένα αυγά και σε άλλο […]

Ροδέλες κρεμμυδιού σε κουρκούτι χωρίς γλουτένη

Ροδέλες κρεμμυδιού σε κουρκούτι χωρίς γλουτένη

Ροδέλες κρεμμυδιού σε κουρκούτι και σουσάμι χωρίς γλουτένη.Υλικά: Μαύρο ψωμί σε φέτες Schar,σουσάμι,παρμεζάνα,2 αβγά,αλάτι ,πιπέρι,λάδι για τηγάνισμα. Κόψτε τα κρεμμύδια σε ροδέλες σε πάχος περίπου 1/4 της ίντσας.Τοποθετήστε τα αβγά σε ένα μπολ και χτυπήστε ελαφρώς με ένα πιρούνι μέχρι να αφρίσει. Προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι μαζί με παρμεζάνα και σουσάμι.Τοποθετήστε ψίχουλα του ψωμιού […]

Προφιτερόλ χωρίς γλουτένη

Προφιτερόλ χωρίς γλουτένη

Προφιτερόλ by Schar !!!!!!!!!!!!!!!!Συστατικά: 175γρ αλεύρι Schar mix C νερό,60γρ βούτυρο ή μαργαρίνη,4-5 αβγά,1 πρέζα αλάτι.Για τη γέμιση: 60γρ αλεύρι Schar Mix B, 500ml γάλα,3 κρόκους αβγού,100γρ ζάχαρη,1 βανίλια,άχνη ζάχαρη.Βάλτε σε κατσαρόλα το νερό,το βούτυρο και το αλάτι μέχρι να βράσουν. Αφού βράσουν προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε συνεχώς μέχρι το μείγμα να μην κολλάει στα […]

Γλυκό ρολό με αλεύρι Schar Mix C

Γλυκό ρολό με αλεύρι Schar Mix C

Γλυκό ρολό με γέμιση!!!!!!!!! Συστατικά : 200γρ αλεύρι Schar Mix C, 200 gr ζάχαρη, 6 αβγά, ξύσμα λεμονιού, μπείκιν πάουντερ. Διαδικασία : Ανακατέψτε τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν μία ανοιχτόχρωμη ομοιόμορφη κρέμα. Προσθέστε προσεχτικά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε τη ζύμη σε λαδόκολλα επάνω σε σχάρα του […]

Ελιόψωμο χωρίς γλουτένη Schar Mix B

Ελιόψωμο χωρίς γλουτένη Schar Mix B

Ελιόψωμο!!!!!Συστατικά : 300gr Schar Mix B,200ml ζεστό νερό, μαγιά, 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη,1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,1 κουτάλι της σούπας λάδι,8 κουταλιές της σούπας ελιές(τεμαχισμένες).Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα δοχείο και σχηματίστε ένα βαθούλωμα στο κέντρο. Διαλύστε τη μαγιά στο ζεστό νερό και εφόσον διαλυθεί προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατέψτε με το αλεύρι. Αφήστε για […]