Τιραμισού με Σαβαγιαρ Schar Χωρίς Γλουτένη

Τιραμισού με Σαβαγιαρ Schar Χωρίς Γλουτένη

1 πακέτο σαβαγιάρ Schar.

200 γρ. μασκαρπόνε.

3 αυγά.

1 κρόκο αυγού.

4 κουταλιές ζάχαρη.

2 κουταλιές της σούπας ρούμι.

1/4 του καφέ, κακάο σε σκόνη.

Οδηγίες εκτέλεσης :Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια.Χτυπάμε ελαφρά σε ένα μπολ τους 4 κρόκους με τη ζάχαρη & σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το μασκαρπόνε με το ρούμι. Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να γίνουν μια ελαφριά μαρέγκα & στη συνέχεια τα ενσωματώvετε απαλά την κρέμα μασκαρπόνε με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.Διαλύουμε τον καφέ σε μία κούπα ζεστό νερό και βρέχουμε ελαφρώς τα σαβαγιάρ.Τα στρώνουμε σε ένα μεγάλο μπολ ή μοιράζουμε τα μισά σε ατομικά μπολάκια. Kαλύπτουμε με την μισή κρέμα και επαναλαμβάνουμε.Πασπαλίζουμε με άφθονο κακάο σε σκόνη και βάζουμε να ξεκουραστούν στο ψυγείο για 2-3 ώρες.