Προφιτερόλ χωρίς γλουτένη

Προφιτερόλ χωρίς γλουτένη
Προφιτερόλ by Schar !!!!!!!!!!!!!!!!
Συστατικά: 175γρ αλεύρι Schar mix C νερό,60γρ βούτυρο ή μαργαρίνη,4-5 αβγά,1 πρέζα αλάτι.
Για τη γέμιση: 60γρ αλεύρι Schar Mix B, 500ml γάλα,3 κρόκους αβγού,100γρ ζάχαρη,1 βανίλια,άχνη ζάχαρη.
Βάλτε σε κατσαρόλα το νερό,το βούτυρο και το αλάτι μέχρι να βράσουν. Αφού βράσουν προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε συνεχώς μέχρι το μείγμα να μην κολλάει στα τοιχώματα της κατσαρόλας. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε ένα-ένα τα αβγά προσέχοντας να διαλυθεί καλά τα κάθε ένα πριν την προσθήκη του επομένου.Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιόμορφη ζύμη.Τοποθετήστε τη ζύμη σε κωνική φόρμα και σχηματίστε πάνω σε ταψί με λαδόκολλα μικρές μπαλίτσες.Ψήστε σε προθερμασμένο στους 200 βαθμούς φούρνογια 20-30 λεπτά.
Παρασκευή κρέμας:Βράστε το γάλα με τη βανίλια. Αναμείξτε σε μπολ τους κρόκους με τη ζάχαρη.Στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι στο μπολ ανακατεύοντας συνεχώς.Μόλις ομονογενοποιηθούνπροσθέστε το μείγμα στη κατσαρόλα με το γάλα και ανακατέψτε καλά.Αφήστε να πάρουν ένα βρασμό και στη συνέχεια βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ και πασπαλίστε με τη ΄ζαχαρη άχνη.Αφήστε να κρυώσει.Ανοίξτε μία τρύπα στο προφιτερόλ και γεμίστε τα με την κρέμα.