Γλυκό ρολό με αλεύρι Schar Mix C

Γλυκό ρολό με αλεύρι Schar Mix C
Γλυκό ρολό με γέμιση!!!!!!!!! Συστατικά : 200γρ αλεύρι Schar Mix C, 200 gr ζάχαρη, 6 αβγά, ξύσμα λεμονιού, μπείκιν πάουντερ. Διαδικασία : Ανακατέψτε τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν μία ανοιχτόχρωμη ομοιόμορφη κρέμα. Προσθέστε προσεχτικά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε τη ζύμη σε λαδόκολλα επάνω σε σχάρα του φούρνου και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά. Αφαιρέστε τη λαδόκολλά από τη σχάρα, πασπαλίστε με λίγη ζάχαρη, σκεπάστε με μεμβράνη και αφήστε για λίγη ώρα να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια μπορείτε να επαλείψετε με σαντυγή και φρούτα και να δημιουργήσετε το ρολό. Συμβουλή : Την ίδια ζύμη μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και ως βάση για τούρτες. Ψήστε σε φόρμα για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς και διακοσμήστε κατόπιν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.