Ελιόψωμο χωρίς γλουτένη Schar Mix B

Ελιόψωμο χωρίς γλουτένη Schar Mix B

Ελιόψωμο!!!!!
Συστατικά : 300gr Schar Mix B,200ml ζεστό νερό, μαγιά, 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη,1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,1 κουτάλι της σούπας λάδι,8 κουταλιές της σούπας ελιές(τεμαχισμένες).
Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα δοχείο και σχηματίστε ένα βαθούλωμα στο κέντρο. Διαλύστε τη μαγιά στο ζεστό νερό και εφόσον διαλυθεί προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατέψτε με το αλεύρι. Αφήστε για δέκα λεπτά να ξεκουραστεί και κατόπιν προσθέστε το λάδι και το αλάτι. Ζυμώστε περίπου 5 λεπτά και αφήστε τη ζύμη σε ένα ζεστό μέρος για περίπου 30 λεπτά για να φουσκώσει. Χωρίστε τη ζύμη σε κομμάτια και προσθέστε τις ελιές. Ζυμώστε ελαφρά και σχηματίσετε τα ψωμάκια σας. Πασπαλίστε τα ψωμάκια σας με λίγο νερό και διακοσμήστε με ελιές. Αφήστε για 15 λεπτά σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. Τοποθετήστε τα ψωμάκια στο κέντρο του προθερμασμένου φούρνου (230 βαθμούς) για 15-20 λεπτά. Ιδανικά τρώγονται αμέσως μετά το ψήσιμο.