Σταφιδόψωμο με αμύγδαλα χωρίς γλουτένη

Σταφιδόψωμο με αμύγδαλα χωρίς γλουτένη

1 ώρα
Χρόνος ψησίματος και θερμοκρασία:
8-10 λεπτά στους 250° C

Υλικά
600gr αλεύρι ΣΑΡ Mix B για ψωμί
50gr μαργαρίνη
400ml χλιαρό νερό
10gr (1 κουταλιά) ξηρή μαγιά
30gr ψιλοκομμένα αμύγδαλα
30gr σταφίδες
Λίγο αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής
Λιώστε τη μαργαρίνη και αραιώστε την με το νερό. Προσθέστε τη μαγιά και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα. Δημιουργείστε τα καρβελάκια και τοποθετείστε τα σε ταψί ψησίματος στο οποίο έχετε βάλει κόλλα ψησίματος. Σκεπάστε τα με νωπό πανί και αφήστε τα να φουσκώσουν για 30 λεπτά. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250̊ C για 8-10 λεπτά.