Κρέπες χωρίς γλουτένη

30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: 1
Για 6 μερίδες
Χρόνος μαγειρέματος: 5 λεπτά

Υλικά
110gr αλεύρι ΣΑΡ Mix C για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
2 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο
250ml (1 φλιτζάνι) γάλα
Λίγο αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
6 φέτες ζαμπόν
6 φέτες τυρί

Εκτέλεση Συνταγής
1. Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο με τα αυγά, το αλεύρι και το αλάτι

2. Προσθέστε σιγά σιγά το γάλα και χτυπήστε το μίγμα με σύρμα μαγειρέματος, έως ότου γίνει λείο (να μην υπάρχουν καθόλου σβώλοι)

3. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε 3-4 κουταλιές από το μίγμα, περιστρέψτε το τηγάνι ώστε το μίγμα να απλωθεί και να καλύψει ολόκληρο τον πάτο του τηγανιού. Μειώστε την θερμοκρασία και τηγανίστε έως ότου πήξει το μίγμα

4. Γυρίστε την κρέπα από την άλλη μεριά έως ότου ψηθεί και από τις δύο μεριές

5. Τέλος, προσθέστε πάνω στην κρέπα μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα τυρί και διπλώστε την.