Τα Suppennudeln της Seitz είναι ζυμαρικά χωρίς γλουτένη φτιαγμένα από καλαμποκάλευρο και αλεύρι ρεβιθιού, με φυτικό γαλακτωματοποιητή (μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων). Είναι ιδανικά για όσους ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη και χωρίς αλλεργιογόνους όπως σόγια, αβγό, σησαμέλαιο, λούπινο και άλλα. Χρόνος βρασμού περίπου 3 λεπτά, προσφέρουν ελαφριά και τραγανή υφή.
Προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων:
Δεν περιέχουν δηλωμένα αλλεργιογόνα, αλλά ενδέχεται να περιέχουν ίχνη σόγιας.
Οδηγίες αποθήκευσης:
Φυλάσσονται σε ξηρό, δροσερό και σκοτεινό μέρος.

