5 – 10 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: 1
Για 4 μερίδες
Υλικά:
40gr αλεύρι ΣΑΡ Mix C για όλες τις χρήσεις
560gr γάλα
40gr βούτυρο
Λίγο αλάτι
Λίγο μοσχοκάρυδο για τη γεύση
Εκτέλεση:
Λιώστε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και μετά προσθέστε το αλεύρι. Συνεχίστε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε στη συνέχεια το γάλα, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο και συνεχίστε να ανακατεύετε την άσπρη κρέμα μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή.