Συστατικά:
280g Μίγμα αλευριών για κρέπες Mulino Marello
500 ml γάλα
3 μέτρια ολόκληρα αυγά
Ένα κουταλάκι του γλυκού ψιλό αλάτι
40 γρ βούτυρο (για το άλειμμα του ταψιού)
Μέθοδος:
Στο μπολ του μίξερ τοποθετούμε ολόκληρα τα αυγά και τα χτυπάμε με ένα σύρμα.
Προσθέστε το μείγμα της κρέπας, το γάλα, το αλάτι και δουλέψτε μέχρι να δημιουργήσετε μια λεία και ομοιογενή ζύμη
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Αλείφουμε με ένα μικρό κομμάτι βούτυρο.
Ρίχνουμε μια κουτάλα μείγμα, γέρνουμε και περιστρέφουμε γρήγορα το ταψί με τέτοιο τρόπο ώστε να διανεμηθεί καλά όλο το μείγμα.
Μόλις ροδίσει, γυρίζουμε τη ζύμη από την άλλη πλευρά. Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει.
Επαναλάβετε το ίδιο και από την άλλη πλευρά.
Γεμίστε τη με τα υλικά της προτίμησής σας.
Καλή σας απόλαυση.