Το κρεμώδες αβοκάντο και τα ψητά, τραγανά ρεβίθια κάνουν το τέλειο ταίρι!
Συστατικά:
2 | Ψωμάκι Schar Bio Panini Cereal |
---|---|
1-2 | αβοκάντο |
λίγο απο | χυμό λεμονιού |
100 γρ | ρεβίθια, στραγγίζονται και ξεπλένονται |
1 κουταλιά της σούπας | ελαιόλαδο |
1 κουταλάκι | αλάτι |
1 πρέζα | σκόνη πάπρικας |
Παρασκευή
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C και ψήστε τα ψωμάκια για 10 λεπτά.
- Συνδυάστε τα ρεβίθια, το ελαιόλαδο, τη σκόνη πάπρικας και το αλάτι σε ένα τηγάνι και ψήστε για περίπου 15 λεπτά.
- Σπάστε τα αβοκάντο με ένα πιρούνι. Προσθέστε αλάτι και χυμό λεμονιού.
- Απλώστε το πουρέ αβοκάντο πάνω από το ψωμί.
- Βάλτε τα ψημένα ρεβίθια στην κορυφή.