Ψωμί με Αβοκάντο & ρεβύθια

Ψωμί με Αβοκάντο & ρεβύθια
https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=_sbjEcIy62M&feature=emb_logo

Το κρεμώδες αβοκάντο και τα ψητά, τραγανά ρεβίθια κάνουν το τέλειο ταίρι!

Συστατικά:

2 Ψωμάκι Schar Bio Panini Cereal
1-2 αβοκάντο
λίγο απο χυμό λεμονιού
100 γρ ρεβίθια, στραγγίζονται και ξεπλένονται
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
1 πρέζα σκόνη πάπρικας

Παρασκευή

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C και ψήστε τα ψωμάκια για 10 λεπτά.
  • Συνδυάστε τα ρεβίθια, το ελαιόλαδο, τη σκόνη πάπρικας και το αλάτι σε ένα τηγάνι και ψήστε για περίπου 15 λεπτά.
  • Σπάστε τα αβοκάντο με ένα πιρούνι. Προσθέστε αλάτι και χυμό λεμονιού.
  • Απλώστε το πουρέ αβοκάντο πάνω από το ψωμί.
  • Βάλτε τα ψημένα ρεβίθια στην κορυφή.