Πίτσα μαργαρίτα χωρίς γλουτένη

Πίτσα μαργαρίτα χωρίς γλουτένη

440 γρ. ανάμεικτο αλεύρι La farina & La farina con fibre
15 γρ. ξηρή μαγιά
5 γρ. αλάτι
5 γρ. ζάχαρη
10 γρ. ελαιόλαδο
440 γρ. νερό
Προετοιμασία
Ανακατέψτε το αλεύρι και την ξηρή μαγιά. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε με μια ξύλινη κουτάλα ή ένα σύρμα μέχρι η ζύμη να γίνει ομοιόμορφη. Αφήστε τη ζύμη να φουσκώσει σε ζεστό χώρο ή σε φούρνο στους 50°C για περίπου 1 ώρα. Στη συνέχεια, βάλτε τη ζύμη σε ένα ταψί με λαδόκολλα και προσθέστε ντομάτες και λίγα καρυκεύματα. Ψήστε σε φούρνο στη λειτουργία με κάτω αντίσταση και αέρα στους 180 °C για 20 λεπτά. Τέλος, απλώστε τη μοτσαρέλα και ψήστε για ακόμη 10 λεπτά.